Besiktningstekniker till Rosersberg

Stockholm
Ansök senast 2020-04-19

­­­Din nya roll

Vi på Bilprovningen i Rosersberg söker nu en ny medarbetare till vår station. Kontrollbesiktningen är vår kärnverksamhet och i rollen som besiktningstekniker besiktar du fordon och kontrollerar att dessa uppfyller ställda säkerhetskrav. Besiktningen sker självständigt eller tillsammans med dina kollegor på stationen. Till din hjälp har du tekniska hjälpmedel, datautrustning, mätinstrument och verktyg. Våra kunder besöker oss från tidig morgon till kväll och ibland är kundtillströmningen extra stor, vilket kräver en stor känsla för service samt flexibilitet eftersom vårt mål är att hjälpa alla kunder. Det innebär även att vi stöttar varandra när det behövs och du kan därför komma att bli utlånad till andra stationer under kortare perioder.

Vem är du?

Eftersom denna stations specialitet är besiktning av tunga fordon behöver du ha körkort i minst klass C. Vi ser att du helst har besiktningscertifikat i K2/K2Buss men minimum besiktningscertifikat i K1, med en tids erfarenhet. Meriterande är det om du har körkort för MC och buss samt KMC-certifikat.

För att trivas i rollen som besiktningstekniker tror vi att du är serviceinriktad och stimuleras av att möta människor. Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb och av att samverka med andra. Samarbete är ett nyckelord för dig. I mötet med kunderna är du informativ, vänlig, lyhörd och förtroendeingivande. Vi ser gärna att du har en slutförd gymnasieutbildning i grunden. Erfarenhet av kundservice och språkkunskaper utöver svenska är meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi dig?

Stationen i Rosersberg slog upp sina portar under år 2016 och du välkomnas till en nyrenoverad station på Metallvägen 53. Vi erbjuder många fina förmåner och goda anställningsvillkor. Sist men inte minst erbjuder vi ett roligt jobb med trevliga kollegor och en stark gemenskap. Du är varmt välkommen till vårt glada gäng på åtta medarbetare!

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast tisdag den 19/4 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Linnea Vikström, telefon 0703-87 29 65.

Välkommen med din ansökan!

Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald stärker vår kundservice. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi på Bilprovningen har 600 medarbetare på 100 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se

Kontaktperson

Linnéa Vikström

linnea.vikstrom@weselect.com

0703872965

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %